Reisjobs

Bij Reisjobs geloven we in het bouwen van duurzame relaties tussen werkzoekenden en werkgevers. We willen niet alleen dat je als werkzoekende een baan vindt, maar ook dat je de juiste baan vindt die je carrière naar nieuwe hoogte stuwt.

Bij Reisjobs begrijpen we dat elke carrièrestap een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om het zoeken naar vacatures, en voor werkgevers het vinden van de ideale kandidaat, zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Met de verschillende titels achter Reisjobs: Reisbizz.nl, Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws.nl, TripTalk.nl en Career Experience brengen wij professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de reisindustrie.

Het maakt niet uit of je een starter of een ervaren professional bent, we hebben voor ieder wat wils. Onze uitgebreide vacaturebank biedt de meest actuele vacatures in diverse functies binnen de sector.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kun je  contact opnemen met een van onze collega’s.

Collega’s met het reis DNA.

Pijlers
Latent werkzoekenden, bereik, betrouwbaar, grenzeloos.

Website
Pageviews: 650 per maand
Google Analytics 2023 Q1 t/m 2023 Q3

Nieuwsbrief
4.200 nieuwsbriefabonnees dagelijks
CTO 23% | CTR 8% | Open Rate 34%

Adverteren

Neem contact op met ons salesteam via 085 080 5638 of stuur een mail naar adverteren@reismedia.nl