Reismedia, de uitgever van titels zoals Luchtvaartnieuws, Reisbizz en Trip Talk, gaat in april de uitdaging aan door de wandelschoenen aan te trekken en deel te nemen aan de vierdaagse van Mallorca. Deze ‘workation’ dient niet alleen als een kans om Mallorca te verkennen, maar ook als een gelegenheid om geld in te zamelen voor het MS-fonds.

Natasja Hoogstede, de hoofdredacteur van Reisbizz, deelt haar enthousiasme over dit initiatief: “We hebben de ochtenden op Mallorca gereserveerd voor stevige wandelingen van 15 kilometer. In de middag zullen we onze laptops openklappen om ervoor te zorgen dat onze bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan.”

‘Doe je ook mee door een donatie te doen?’
Hoogstede licht toe waarom ze hebben gekozen om geld in te zamelen voor het MS-fonds: “Het is belangrijk voor ons om bij te dragen aan onderzoek naar MS, aangezien we binnen ons team helaas ook te maken hebben met familieleden die door deze ziekte worden getroffen. We willen onze teambuilding een nobel doel geven door deel te nemen aan de vierdaagse van Mallorca en hopen zo een aanzienlijk bedrag op te halen. Doe je ook mee door een donatie te doen?”
Doneren voor de MS-stichting kan via de website van het Nationaal MS fonds.